Terug

Schuifwandkasten

Het schuifwandsysteem van de Kastspecialist biedt opbergruimte op maat voor elk interieur. Schuifwandkasten zijn ruimtebesparend en vrijwel overal toe te passen. De schuifwandkasten zijn vervaardigd van eersteklas materialen met een keur aan variatiemogelijkheden. De kogelgelagerde wielen in aluminium profielen lopen soepel en geruisloos. Zowel de kasten als de kastinterieurs worden compleet op maat gemaakt. Of u nu een dressoir zoekt, een hoekkast, een goed geoutilleerde kledingkast of een efficient opbergsysteem: de Kastspecialist maakt het mogelijk.

Boekenkasten

Leven met boeken is ons leidmotief. Het vormgeven van leefomgevingen waarin boeken de hoofdrol spelen is iets waarover we voortdurend nadenken. Want er zijn ontelbare mogelijkheden voor een inrichting met een bibliotheek. Of het nu in een klein studeerkamertje is of in een riante woonkamer, voor alle leefsituaties heeft de Kastspecialist een oplossing op maat.

Meubelen op maat

Stel u heeft een heel precies beeld in uw hoofd van wat volgens u het ideale meubel is en u vindt in de handel geen kant-en-klare oplossing. Dan heeft u 3 mogelijkheden.
1. U laat uw droom schieten en kiest voor een standaardoplossing.
2. U zoekt een meestertimmerman die het voor u maakt.
3. U kiest voor de Kastspecialist. Meubilair op maat tegen een redelijke prijs. Elk meubel is een uniek stuk.

Dankzij de ontelbare combinatiemogelijkheden en keuze aan accessoires kunt u meubilair samenstellen zonder vormgrenzen.
U heeft een idee. Wij kneden dat tot werkelijkheid. Zo eenvoudig is dat.

Waarom geen showroom?

Omdat wij de prijs van onze producten voor u zo laag mogelijk willen houden maken wij geen gebruik van een dure showroom.